Siamese PLC
7 oktober 2020

Bridgefort CNC

Opdracht

Deze productanimatie toont een nieuw ontwerp voor een tafelfreesmachine. Compleet met voice-over en tekstuele uitleg zijn de diverse functies gelijk duidelijk. Dat maakt nieuwe klanten overtuigen makkelijk.

Het overgrote deel van de markt voor tafelfreesmachines bestaat uit budgetmodellen. Die hebben meer weg van prototypes dan betrouwbare machines. Wil je meer, dan kom je in het hogere segment voor grotere bedrijven terecht. De Bridgefort TM 375 CNC is een mid-range alternatief, een perfecte oplossing voor kleine bedrijven en startups.


Industrial design

Voor dit product hebben wij zowel de animatie als de vormgeving gecreëerd. De doelstelling was een robuust en modern uiterlijk dat paste bij productiemethodes geschikt voor lage aantallen.


Van abstract tot concreet

Een machine of product in een omgeving plaatsen biedt kijkers context. In de juiste wereld wordt een machine minder abstract. Dat helpt klanten overtuigen. Maar soms kan deze achtergrond juist afleiden. Dan kiezen we voor een simpele achtergrond en heeft de machine of het product alle ruimte om op te vallen.

Op basis van onze animatiebestanden kunnen wij ook afbeeldingen maken van machines of producten met een transparante achtergrond. Perfect voor websites en webshops!